Deuren en kozijnen

Deuren en kozijnen

Voor diverse deuren en kozijnen bent u bij De Woerd aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een buitendeur, binnendeur, poortdeur of nieuwe kozijnen? Neem dan contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Na uw aanvraag komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en advies te geven over welke deur of kozijnen het beste zullen passen. Vervolgens maken wij een offerte voor u. Bij akkoord maken we een afspraak om de deur of het kozijn te plaatsen en hoeft u alleen nog maar te genieten van een stukje nieuw interieur bij u in huis.

Kies altijd voor de juiste deuren en kozijnen bij De Woerd

Door de verschillende mogelijkheden kunt u het type deur of kozijn kiezen dat het beste bij u past. Heeft u juist een strak en modern interieur of misschien wel een sfeervol landelijk interieur? Bij elk interieur passen andere deuren en kozijnen. Daarom biedt De Woerd diverse deuren en kozijnen aan:

  • Kies voor kunststof kozijnen en deuren; kunststof biedt goede isolatiewaarde. Daarnaast zijn kunststof kozijnen of deuren een goede manier op uw huis duurzamer te maken.
  • Kies voor houten kozijnen en deuren; houten kozijnen en deuren geven een warmte af waarmee u een prettige sfeer kunt creëren in uw woning. Hout geeft u ook de kans om meer creatief te zijn. Bent u toen aan een andere kleur? Schuur de houten kozijnen of deuren dan lichtjes op en verf ze in de kleur die u graag wilt!

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de projecten die wij al eerder gerealiseerd hebben. Benieuwd naar wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Montage- en Bouwonderneming De Woerd logo
Montage- en Bouwonderneming De Woerd

Bekijk onze referenties

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland. Inmiddels is De Woerd al drie decennia een vakbekwame aannemer.

Doorzoek de website