Montage- en Bouwonderneming De Woerd

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland.

Tekst - Home

Over de Woerd

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland. Inmiddels is De Woerd al drie decennia een vakbekwame aannemer die verschillende bouw-en onderhoudsactiviteiten voor u kan uitvoeren.

De Woerd beschikt over een eigen werkplaats van 250 vierkante meters, uitgerust met moderne machines voor houtbewerking. Zodat wij het product goed kunnen afleveren aan u. 

Montage- en Bouwonderneming De Woerd logo
Montage- en Bouwonderneming De Woerd

Bekijk onze referenties

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland. Inmiddels is De Woerd al drie decennia een vakbekwame aannemer.

Een nieuwe aanbouw?
Uw visie is ons werk!

Wij kunnen voor u een complete aanbouw of verbouwing verzorgen. Van fundering tot dakafwerking. Wij werken met ervaren vakmensen en timmermannen die hun eigen specialiteit hebben.

Graag stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op. U kunt ons bereiken via ons onderstaande nummer of u kunt het contact formulier invullen met een kleine omschrijving van de gewenste werkzaamheden!

Doorzoek de website