Tekst - Over ons

Montage-en Bouwonderneming De Woerd

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland. Inmiddels is De Woerd al drie decennia een vakbekwame aannemer die verschillende bouw-en onderhoudsactiviteiten voor u kan uitvoeren.

De Woerd beschikt over een eigen werkplaats van 250 vierkante meters, uitgerust met moderne machines voor houtbewerking. Zodat wij het product goed kunnen afleveren aan u. 

U kunt ons inschakelen voor het maken van kozijnen. Deze worden over het algemeen gemaakt in de werkplaats.  De meeste kozijnen worden in onze werkplaats gemaakt. Naast houten kozijnen, kunnen wij ook kunststof kozijnen voor u verzorgen.

Ook voor andere diverse timmerwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunt u terecht voor onder andere: kasten, kastdeuren, DSH-schuifdeurensysteem, kastindelingen etc. Wij zijn in de gelegenheid om bijna alles op maat te maken. Uw wensen proberen wij zo goed en vakkundig mogelijk te realiseren. Naast het maken van kasten of onderdelen daarvan kunnen wij ook andere timmerwerk op maat vervaardigen, zoals klein meubilair, bed ombouw etc.  Ook voor het realiseren van dakkapellen, het verlagen van plafond d.m.v. gips of de Graaf plafonds en andere systemen behoren tot de mogelijkheden. 

Sinds een aantal jaar hebben we ook de specialiteit om houtrot te vervangen door middel van Repair - Care. Dit heeft voor u het voordeel, dat wanneer u houtrot heeft in het kozijn, niet gelijk heel het kozijn vervangen hoeft te worden. Door middel van Repair - Care wordt alleen het stuk met het houtrot herstelt. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Neem dan contact op voor uw mogelijkheden.

Montage- en Bouwonderneming De Woerd logo
Montage- en Bouwonderneming De Woerd

Bekijk onze referenties

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland. Inmiddels is De Woerd al drie decennia een vakbekwame aannemer.

Doorzoek de website