S Gravenzande

Houtrot reparatie in S Gravenzande door De Woerd

Heeft u last van houtrot aan uw kozijnen of deuren? Neem dan direct contact op met De Woerd voor houtrot reparatie. De Woerd is al sinds 2000 dé betrouwbare aannemer in S Gravenzande. Voor houtrot reparatie beschikken wij over de beste vakmensen en gebruiken uitsluitend topmaterialen. Bij houtrot reparatie in ramen en kozijnen maken wij gebruik van een twee compenenten epoxtie van Repaire-care Dry flex 1= 4= 16=. We verwijderen eerst alle rotte plekken in het hout en vullen vervolgens de lege plekken op met dit twee componenten vulmiddel.

Houtrot voorkomen met goed onderhoud

Houtrot ontstaat door schimmels in de lucht die zich voeden met nat hout. Door het Nederlandse klimaat kunnen schimmels gemakkelijk ontstaan waardoor hout wordt aangetast. Wanneer er een goede schilderlaag aanwezig is kunnen de schimmels die houtrot veroorzaken zich niet voeden. Daarom is het belangrijk uw ramen en deuren vakkundig en tijdig te onderhouden. Naast houtrotreparatie helpt De Woerd u met onderhoud.

Kozijnen repareren

Slechte delen in ramen en deuren kunnen vaak gerepareerd worden door middel van houtrot reparatie. Met houtrot reparatie zorgen wij ervoor dat alles er weer als nieuw uit ziet. Wij kunnen bij de volgende onderdelen houtrot reparatie
uitvoeren:

  • Kozijnen
  • Ramen
  • Deuren
  • Goten

Daarna kunnen wij dit voorzien van een nieuw en duurzaam kleurtje om uw woning weer een fraai aanzicht te geven en zo houtrot te voorkomen.

Laat houtrot reparatie verrichten door de specialisten van De Woerd in S Gravenzande en maak nu een afspraak.

Montage- en Bouwonderneming De Woerd logo
Montage- en Bouwonderneming De Woerd
Houtrot reparatie

Vragen?

Vragen of interesse in onze werkzaamheden? Contact ons!

Houtrot reparatie | S Gravenzande

Bekijk onze referenties

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland. Inmiddels is De Woerd al drie decennia een vakbekwame aannemer.

Doorzoek de website