Kwintsheul

Houtrot laten repareren in Kwintsheul?

Zit er houtrot in uw kozijnen? Wat nu? U kunt ervoor kiezen om uw hele kozijn te vervangen maar een betere oplossingen is het houtrot te laten repareren door het gespecialiseerde team van De Woerd. Dit is niet direct een aanslag op uw budget. Wanneer u houtrot laat repareren door één van de medewerkers van De Woerd bent u verzekerd van een eerlijke vakman die dit op een geheel vakkundige en nauwkeurige wijze voor u uit kan voeren.

Hoe herkent u houtrot?

Slecht onderhoud of schilderwerk is meestal de oorzaak van houtrot. U kunt houtrot zelf herkennen aan de volgende kenmerken:

  • Barsten in de verflaag
  • Het loslaten van het hout
  • Verkleuring van het ongeverfde hout
  • Blaasvorming onder de verflaag
  • Indeukingen in het hout

Wanneer u houtrot herkent is het belangrijk direct een vakman in te schakelen om het houtrot te repareren.

Hoe kunnen wij houtrot repareren?

Wanneer De Woerd uw houtrot gaat repareren wordt het aangetaste hout verwijderd. Dit gebeurt door middel van frezen of zagen. Het gezonde hout en het nieuwe gedeelte word behandeld met een fixeer middel op basis van 2 componenten van Repaire-care Dry flex 1= 4= 16=. Hierbij wordt het rottingsproces gestopt.

Houtrot voorkomen

Om houtrot of houtrot reparatie te kunnen voorkomen kan De Woerd onderhoud aan uw ramen en deuren uitvoeren. Door regelmatig onderhoud wordt iedere verandering door ons team gesignaleerd en kan er bij de eerste tekenen van verslechtering of schade ingegrepen worden. Zo houden wij uw woning in goede staat.

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw houtrot te laten repareren in Kwintsheul? Neem dan contact op met De Woerd.

Montage- en Bouwonderneming De Woerd logo
Montage- en Bouwonderneming De Woerd
Houtrot repareren

Vragen?

Vragen of interesse in onze werkzaamheden? Contact ons!

Houtrot repareren | Kwintsheul

Bekijk onze referenties

De Woerd is in januari 2000 opgericht, als kleine zelfstandige door John van der Knaap. De Woerd gevestigd in de gemeente Westland. Inmiddels is De Woerd al drie decennia een vakbekwame aannemer.

Doorzoek de website